Mysteri School

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Mysteri School

Mesaj  Hayuki la data de Mier Dec 19, 2007 10:56 pm

creez o scoala iar cine e interesat trebuie sa rezolve urmatorul test....
Numai o varianta e corecta
Scrieti doar litera care e corecta sio numarul intrebarii

1.Ayumu simte fata de Hyono sentimente de:
a)indiferenta
b)dragoste
c)admiratie
2.Pe cine place Rio?
a)Eyes
b)Kanone
C:Ayumu
3.Cine e fratele lui Ayumu?
a)Eyes
b)Kanone
c)Kyotaka
4.Cine face parte dintre copii spintecatori?
a)Ayumu; Eyes;Kanone;Rio; Rioko
b) Eyes; Rio; Kanone; Kosuke; Sayoko
c)Ayumu; Hyono; Kosuke; Eyes
5.Ce sentimente are Kosuke fata de Rioko?
a)dragoste
b)indiferenta
c)ura
6.Care dintre personaje doreste sa afle cel mai mult legenda copiilor spintecatori?
a)Hyono
b)Ayumu
c)Sonobe
7.De cine este omorat Sonobe?
a)Kosuke
b)Eyes
c)Ayumu
8.Cine este salvatorul copiilor spintecatori?
a)Eyes
b)Kanone
c)Ayumu
9.Cine incearca sa dezvaluie misterul copiilor spintecatori
a)Rio si Rioko
b)Eyes si Kanone
c)Ayumu si Hyono
10.Cine este cel maimic membru al copiilor spintecatori
a)Eyes
b)Rioko
c)Rio

_________________
dreams...anime world

Hayuki
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 121
Localizare : dreams....world
Data de inscriere : 16/12/2007

Vezi profilul utilizatorului http://ayame-project.forumotion.com

Sus In jos

Re: Mysteri School

Mesaj  ayame la data de Joi Dec 20, 2007 5:52 pm

1. b)
2.a)
3.c)
4.b)
5.a)
6.b)
7.a)
8.c)
9.c)
10.c)

e bun ?

ayame
Rank 1
Rank 1

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 20/12/2007

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Mysteri School

Mesaj  Hayuki la data de Vin Dec 21, 2007 5:22 pm

ok....ai facut in mare parte corect testul.......ai gresit doar la prima intrebare....
Ce sentimente are Ayumu fata de Hyono?
u ai raspuns b)dragoste....dar corect este a)indiferenta
ain nota 9.50 deci 10..........ai trecut testul flower

_________________
dreams...anime world

Hayuki
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 121
Localizare : dreams....world
Data de inscriere : 16/12/2007

Vezi profilul utilizatorului http://ayame-project.forumotion.com

Sus In jos

Re: Mysteri School

Mesaj  school_girl la data de Sam Dec 22, 2007 2:43 pm

Doamne, sper ca nu am gresit...

1. a
2. a
3. c
4. c
5. a
6. b
7. a
8. c
9. c
10. c

Acuma-i acuma! Give me the answer!

school_girl
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 24
Varsta : 24
Localizare : dream city
Data de inscriere : 22/12/2007

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Mysteri School

Mesaj  Continut sponsorizat Astazi la 1:08 am


Continut sponsorizat


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum